Välkommen till Mynoomi!

Press & Media

Press & Media

Välkommen till vårt pressrum! Här hittar du våra senaste pressmeddelanden, pressbilder och information om Mynoomi och Natura Bissé.
För frågor som rör press och media, kontakta sofi@mynoomi.se

 

Selma Spa väljer Natura Bissé

Selma Spa, Sveriges första spa med mer än 26 års erfarenhet av branschen, har valt att samarbeta med Natura Bissé och ta in det prestigefyllda varumärkets sortimentet. – Det känns fantastisk roligt att få presentera Selma Spa som första spa i Sverige att ta in Natura Bissé, säger Johanna Lind på JLC Scandinavia.

Selma Spa kommer från mitten av juni att jobba med vårt sortiment och erbjuda skräddarsydda behandlingar baserade på våra produkter och kunskap.
– Selma Spa har alltid legat i framkant när det kommer till spaupplevelser och nu tar vi nästa kliv genom samarbetet med Natura Bissé som vi ser som ett av världens absolut främsta och lyxiga hudvårdsmärken, säger Jonas Hedqvist, spachef på Selma Spa.
En av många anledningar till att Selma Spa valde det spanska hudvårdsmärket är den ständiga viljan till utveckling. – Natura Bissé är känt för att inte bara ligga i framkant utan även för att driva utvecklingen, och det passar oss på Selma Spa perfekt.
– Det tillsammans med att de är noga med sina ingredienser och har ett hållbarhetstänk som harmoniserar med vårt gör att jag tror att vi kommer ha ett lyckosamt samarbete framöver, säger Jonas Hedqvist.
Och glädjen över samarbetet är ömsesidigt.
– Vi är mer än stolta att kunna presentera Selma Spa som vår samarbetspartner och ser fram emot en ljus framtid, och en fantastisk resa tillsammans, säger Johanna Lind, grundare av distributören JLC Scandinavia.
Johanna Lind, som jobbat som hudterapeut och trainer i 25 år år, menar att hon äntligen hittat det ultimata hudvårdsmärket.
– Jag har jobbat länge för att få Natura Bissé till Sverige och när vi nu lyckats känns det fantastiskt att Selma Spa är första spa i Sverige att ta in det. Selma Spa ligger mig varmt om hjärtat.

Upptäck mer