Välkommen till Mynoomi!

Om oss

Om oss

Mynoomi är en skönhetsdistributör som värderar kvalitet, kunskap och partnerskap högst. Vi har en lång och gedigen erfarenhet inom Spa och Salong världen, men skapar vår egen framgång genom ett stort engagemang, en unik affärsmodell bakom oss, och en närvaro hos våra partners.

Vår styrka ligger i att vi är ett litet, stabilt team som fort kan ta beslut och ge support. Vi ser till att vår partner alltid är i fokus, genom individuell service och ett skräddarsytt upplägg med kundanpassat marknadsmaterial. Från start finns vi med och packar upp varorna, dekorerar lokalen hos våra partners och är med på kundkvällar och events. Vi är en närvarande partner som uppskattar att jobba tillsammans hela vägen fram till nöjd kund, och vi ger alltid det lilla extra.

Mynoomi har exklusiva distributionsrätter att sälja Natura Bissé I Sverige och Norge och är väldigt stolta över detta. När du väljer oss som distributör får du tillgång till marknadens främsta varumärke och ett unikt helhetskoncept.

Vårt mål är att växa tillsammans, med en lönsam affärsmodell och ett lojalt partnerskap. Natura Bissé är en klass för sig, och tillsammans lever vi upp till förväntningarna av att förvalta detta premiummärke.

 

 

Läs om att bli återförsäljare eller kontakta VD Jeanette du Hane direkt på jeanette@mynoomi.se