Välkommen till Mynoomi!

Om Natura Bissé

Natura Bissé är erkända för sina resultatinriktade hudvårdsprodukter och för att göra varje behandling till en wow-upplevelse!

Lyxig hudvård

Natura Bissé är ett banbrytande spanskt lyxhudvårdsföretag grundat i Barcelona 1979, nu styrt av den andra generationen i familjen Fisas. Varumärket förkroppsligar sofistikerad elegans, effektivitet och kvinnlig intuition. Förutom att ge alla gäster den allra främsta servicen, är företagets mål enkelt: ta till vara på sin unika kreativitet för att utveckla effektiva hudvårdsprodukter och skönhetsupplevelser genom avantgarde teknologier och extraordinärt höga koncentrationer av högkvalitativa ingredienser. Natura Bissé är erkända för sina resultatinriktade hudvårdsprodukter och för att göra varje behandling till en wow-upplevelse!

Power of touch

Tack vare expertisen hos de skickliga estetikerna, förstår Natura Bissé att alla har en unik hud med en egen röst. Dessa röster styr företagets hantverk, vilket blandar teknologisk innovation med den mest delikata mänskliga kontakten för att anpassa sig till gästens olika behov.

Forbes Travel Guide

Natura Bissé är utsedd till Forbes Travel Guide’s “Official Skincare Brand” av denna globala auktoritet på lyxiga resmål. Dessutom är Natura Bissé det enda varumärket i världen som har tränats utifrån den berömda institutionens strikta standards, en reflektion av företagets passion för att alltid ge den främsta servicen.

Världens Bästa Spamärke

Natura Bissé är ett prisbelönt företag och nyligen fick dem den största utmärkelsen av dem alla; Världens Bästa Spamärke på World Spa Awards 2018!

Upplevelser utöver det vanliga

Natura Bissé är inte likt något annat märke på marknaden, nedan är några av de unika koncept och upplevelser som Natura Bissé erbjuder.

The Bubble Pure Air

The Mindful Touch

Beauty Lovers Day

Master Class

Upptäck mer