Välkommen till Mynoomi!

Behandlingar

Ansiktsbehandlingar

Exceptionella ansiktsbehandlingar på 30 – 90 minuter särskilt utformade för att behandla alla behov eller förutsättningar för huden. Alla hudtyper –hyperpigmenterad hud, hud som saknar lyster, och känslig hud – kommer finna det rätta protokollet för att återställa sin skönhet och glans.

Kroppsbehandlingar

Kompletta kroppsbehandlingar på 50 – 60 minuter eller topp-till-tå (ansikte och kropp) på 60 minuter som förser huden med aktiva ingredienser och avslappnande massagetekniker. Skapade för att ge avslappning, lindring, fukt och en förbättrad och strålande hy.

Diamond Rituals

Lyxiga behandlingar för ansikte eller kropp på 60-90 minuter, hjärtat i behandlingarna är baserad på Natura Bissé’s ikoniska DIAMOND COLLECTION. Premiumprotokoll som förvandlar den mest effektiva hudvård till magiska upplevelser som får din hud att stråla.

Clinical results

Banbrytande behandlingar framtagna för de gäster som inte vill använda mediestetiska procedurer men vill ha omedelbara, synbara förbättringar eller för dem som vill förstärka eller förlänga sina resultat. Kombinationen av effektiva ingredienser och ny teknologi kommer förvandla din hud på nolltid.